Funcompany

Ismaskine

Til hjemmelavet is​

Lav din egen sorbetis, mælkeis eller Italiensk is

LAGERSALG

PRIS KR. 999,00 inkl. moms ab lager.

Forsendelse med GLS til Pakkeshop kr. 82,50 (2020)

Forsendelse med GLS til Privatadresse kr. 106,25 (2020)

Grundet mange forespørgsler er det lykkes at finde en ismaskine til fremstilling af hjemmelavet is til en for de fleste overkommelig pris. Dette er den bedste løsning for alle private, som vil lave den bedste cremet is, da den både fryser og rører samtidig. En maskine som opfylder kravene for den kræsne is-fan. Og så koster den ikke 6.000 kr. som er normalt for tilsvarende maskiner. Slut med at fryse fryseelementer før der kan laves is. Maskinen laver den ene portion efter den anden. Da vi fortrinsvis sælger udstyr og råmaterialer til professionelle, har vi stillet krav om at vores ismaskine skal være gedigen og holdbar. Vi har solgt mange hundrede maskiner og kun fået ganske få reklamationer. Bla. står der en ismaskine inde midt på Grønlands indlandsis og laver is til forskerne som borer iskerner. Vi startede med en Simac ismaskne som nok må betegnes som ældre teknologi. Den har kørt udmærket men vores nuværende maskine har fordelen at være en nyere udvikling med den elektroniske styring. Vi har stort lager så maskinerne kan levers omgående.

Maskinen laver op til 1,5 liter is på ca. 40 minutter. Er med egen hurtig kølende kompressor og røreværk. Udtagelig Teflon coatede beholder.

Kræve kun 230 Volt, med 150 Watt forbrug. Med digitalt display af tid tilbage af frysningen og temperatur og med automatisk start og stop, programmerbar. Med rustfri kappe. Kan også bruges til hurtig køling af flasker. CE godkendt. Vægt 14 kg.

Lidt praktisk

Til alle dem som har købt en ismaskine, er her et par praktiske tips.

Når du starter med at forberede ismassen, så start allerede maskinen, da det tager nogle minutter førend den køler fuldstændigt. Når den startes indstilles frysetiden til enten 10, 30 , 40 eller 50 minutter. Selve kompressoren starter efter at maskinen har kørt i 2 minutter. Temperaturen vil hurtigt gå til minus 33 - 35 grader C. Displayet vil vise skiftevis temperaturen på frysebeholderen og tiden som er tilbage. Hvis isen skal være som soft-ice, skal maskinen køre i ca. 30 min. Ved almindelig is, skal maskinen fryse i længere tid, op til 40 eller 50 minutter.

Selve ismassen skal helst være nedkølet og modnet i køleskabet i nogle timer, men det er ikke nødvendigt. Hvis ismassen er varm, vil frysetiden blive længere, da der skal fjernes mere varme. Isen vil være ca. minus 10 grader når den er færdig, dvs. at der skal køles fra plus 4 grader til minus 10. Hvis ismassen er varm skal der måske køles fra plus 60 grader til minus 10 grader, hvilket vil forlænge frysetiden med op til fire gange så lang tid. En god ide er det at tage isen ud af maskinen og hærde den i fryseren i en time, men den kan spises direkte som den er. Når den første portion er færdig, kan den næste fryses.

Maskinen kan køre uden røreværket når der skal køles flasker. Det er nemt at få en kold snaps på kort tid.

Hvis isen er blevet helt hård, så start ikke røreværket igen, da motoren ikke kan dreje den frosne is rundt.

Råmaterialer

Vi kan levere forskellige råmaterialer som normalt sælges til professionelle. Kontakt os for prisliste. For mere information gå til råmaterialer til private under råmaterialer.

100_1833

Lidt teknisk

Inde i ismaskine er der en kølekompressor som på et køleskab, en sort klump. Yderliger et køleelement til at fjerne varmen med indbygget ventilator, som blæser luft igennem maskinen. Selve frysecylinderen er med støbt isolering og indbyggede kølerør. Styringen er med et elektronisk kredsløb med oplyst LCD display som viser temperaturen på frysecylinderen og tiden som er tilbage af fryse tiden. Indikator for "Cooling" og "Mixing". Tre knapper "Power", "Start/Stop" og "Timer". Temperaturføler direkte på frysebeholderen. Røreværket er let aftageligt oven på maskinen og er med indbygget gearkasse. Når den indstillede frysetid er opnået, stopper kompressor og røreværk. Efter kort tid når temperaturen er steget, vil kompressoren automatisk starte igen for at holde den lave temperatur. Dette vil gentages i op til en time indtil maskine slukkes helt. Dvs. at maskinen kan bruges til at opbevare isen frossen i længere tid. Der er ingen risiko for at isen smelter igen når indfrysningen er opnået.

FORSIGTIG: Kør ikke røreværket når isen er stiv og frosset. Så kan motoren ikke dreje røreværket rundt og motoren kan ødelægges. Røreværket er den sorte motor som er oven på maskinen.​​

nyt billede

Ismaskinen kan afhentes fra lager

Dersom ismaskinen skal sendes, skal beløbet plus fragt indbetales på konto 3409-0011161049. Angiv "ismaskine" på overførelsen. Maskinen vil så blive sendt til konto adressen så snart betaling er modtaget. (Dersom den skal sendes til anden adresse skal dette angives). Vi har mange hundrede maskiner på lager til omgående levering.​