Funcompany

Blendtec har et ordsprog?

"Den sidste blender du kommer til, at eje?"

blendtec - the worlds most advanced blender
Se priser, hele Blendtec programmet, alle kander og alt tilbehør i vores online butik www.funcompanyshop.dk: 


Service og reparation

Vi har eget værksted i Farum, hvorfra vi udfører alt form for service. Ring til os på 32 13 44 00 eller send os en e-mail om hvad din Blendtec blender gør eller ikke gør.
Du kan bruge kontaktformularen eller skrive direkte og vedhæfte billeder på info@funcompany.dk
 

Fri for BPA (Bisphenol A)


Du vil ofte møde begrebet BPA free (fri for BPA) i forbindelse med plastik. Det rigtige ord er polycarbonatplast. Det er altså almindeligt at der er BPA i plastik, men da BPA er mistænkt for at være homonforstyrende, er det for en sikkerheds skyld bedst, at undgå det i produkter, der kommer i kontakt med fødevarer. Trods hundredevis af test med forsøgsdyr, er det endnu ikke lykkedes at bevise en sundhedsrisiko i de mængder vi mennesker udsættes for i dagligdagen.

Vores kander til blenderne er fri for BPA. Kanderne er det eneste, der kommer i kontakt med fødevarer og derfor skal vores kander være fødevaregodkendte.

Blendtec' kanderne bærer logoet fra NSF (National Science Foundation), som er det Amerikanske fødevarer kontrolorgan. De er garant for at produktet lever op til de høje fødevarestandarder. NSF laver produkt test og materialeundersøgelser og uanmeldte besøg hos producenten. Med et NSF certifikat er du sikret, at produktet lever op til fødevaresundheden.

Blendtec Stealth 875

??I 2014 kom denne super blender fra Blendtec på marked, og er uden overdrivelse den mest avancerede blender der til dags dato er konstrueret. Den har de mest avancerede elektroniske features. Programmeringen af den indbyggede chip er helt i top og betjenes via en Touch Screen magen til den som findes på en smart-phone. Det er muligt at udlæse alle data om hvad den har produceret, programere den, gemme oplysninger på en USB stik, tilslutte computer for at omprogrammere den osv. Dette er den eneste blender på marked som via en USB port kan programmers online fra Blendtec's hjemmeside. Touch screen displayet er belyst for nem betjening. Reguleringen af hastigheden sker ved at føre fingeren langs en skala fra 1-11 på displayet.

42 forprogrammerede blendprogrammer som dækker de allerfleste opgaver i køkken, bar, cafe eller andre steder hvor der blendes.

Blenderen er designet med det formål at reducere støjen hvilket er opnået dels ved en ny tæt gennemsigtig kappe og indbyggede lyddæmpere i selve chassiset. 

Dette er verdens mest industrielle støjdæmpet blender. I uafhængige tests havde Stealth et støjniveau på 67 dB. Som referencepunkt er støjniveauet ved normal samtale 65 dB.
Den kraftige motor på 1800 Watt (3,8 HK) er baseret på den igennem mange år gennemprøvede motor udformning.

Selve blenderen anvender de samme kander som de andre blender fra Blendtec. Standard medfølger 2 stk. FourSide kander mens WildSide og Twister kan tilkøbes.

Kontakt os for en demonstration af den nye blender.

Tekniske data - Stealth 875:

?Bredde: 217 mm

Dybde: 230 mm (Med støjkappen åben 334 mm)

Højde: 440 mm (Med støjkappen åben 620 mm)

Vægt: 7,2 kg netto

Motor: Direct drive 1800 Watt (3,8 HK) ved 7,5 Ampere/240 volt.

Kapacitet: Anbefalet antal daglig blend: 200

Blendtec_stealth_875

Blendtec_stealth_875_kontrolpanel

?

Stealth 875 er udgået. Fra 2019 leveres den kun som Blendtec Stealth 885, som du kan læse om herunder.
 

Blendtec Stealth 885

?Umiddelbart ligner Stealth 885 en Stealth 875, men der er forskelle.

Stealth 885 har soft-touch knapper, hvor Stealth 875 har touch screen. 

Stealth 885 har ikke slider-kontrolbjælken, som er på Stealth 875.

?
Fun-Company Aps lagerfører Blendtec Stealth 885 til omgående levering.

?

Tekniske data - Stealth 885 (magen til Stealth 875):

Bredde: 217 mm

Dybde: 230 mm (Med støjkappen åben 334 mm)

Højde: 440 mm (Med støjkappen åben 620 mm)

Vægt: 7,2 kg netto

Motor: Direct drive 1800 Watt (3,8 HK) ved 7,5 Ampere/240 volt.

Kapacitet: Anbefalet antal daglig blend: 200

?

Se priser på Blendtec Stealth 885 og læg en ordre i vores online butik www.funcompanyshop.dk 

Blendtec_stealth_885
blendtec_stealth_885 kontrolpanel

Blendtec Connoisseur 825

?Denne model hed tidligere Q-series og Smoother. Alt er det samme, men under et nyt navn, Connoisseur.

?

Connoisseur 825 leveres med to polycarbonat FourSide kander på 1,9 liter. 

Ekstra WildSide kander på 2,9 liter kan tilkøbes.

Modsat andre blender brands, er denne styret med en indbygget microprocessor hvor hastighed og blande tid kan varieres i en uendelighed. Maskinen leveres med 30 forprogrammerede blande programmer, men kan ved hjælp af en PC programmeres til andre ønskede blande sekvenser. Er med 9 forskellige hastigheder.

Et typisk normalt blandeprogram vil starte med langsom knivhastighed i nogle sekunder, herefter øges hastigheden et kort øjeblik for igen at løbe langsomt for at undgå at kniven laver luft under blandingen. Efter flere forskellige variationer i hastighed og tid, afsluttes med en hurtig blanding. 

Leveres med dansk blandeprogram.

?

Andre blendere kan normalt kun arbejde med en eller to forskellige hastigheder, stopper ikke selv automatisk og kan ikke variere blandehastigheden under drift. I sammenligning med andre amerikanske blendere har det vist sig, at Connoisseur blenderen var den eneste der overlegent kunne arbejde med helt ned til 0,3 liter frossen frugt på en effektiv måde. Connoisseur leveres med støjdæmpende letoplukkelig kappe og en kraftig 3,8 HK, 1800 watt motor.

Det er muligt selv at programmere blenderen ud fra 30 forudindstilede blande programmer, således at hver af de 5 knapper direkte kan programeres til netop den løsning som bruges i det daglige.


Simpel betjening: Kom alle ingredienser som frossen frugt, hård is, juice, mælk og andet i beholderen. Sæt beholderen i maskinen, luk låget og tryk en gang og i løbet af få sekunder er din drink færdig. LED display viser programtype, sekunder der er tilbage og totalt antal blandinger udført. 5 touch-pad knapper for 3 x 5 forskellige programmer og en puls knap for kort hurtig blanding. Ialt 30 forprogrammerede blande cyklus.

HUSK: at indstille dit program på blenderen: Multi, Smooties, Coffé eller indstil den selv til en af de fastlagte 30 forskellige blenderprogrammer. Der kan altid programmeres 5 forskellige programmer til de 5 knapper på displayet. For nærmere instruktion gå til manualen.

??

?Den bedste af alle blendere til fremstilling af smoothies, supper, drinks, frossen frugt, osv.

?

Dette er den eneste blender der effektivt kan blende selv det mest komplicerede job: isterninger med frossen frugt med et minimum af væske. Det kræver at hastigheden kan varieres automatisk og tilpasses konsistensen af indholdet.

?De fleste blendere vil blot skubbe isterningene op i beholderen - Blendtec er programmeret, så selv dette job klares blot ved at trykke på en knap. Efter endt job stopper maskinen automatisk.

?

Connoisseur 825 Tekniske data:

Bredde: 229 mm

Dybde: 229 mm (Med støjkappen åben 303 mm)

Højde: 475 mm (Med støjkappen åben 572 mm)

Vægt: 7,6 kg netto

Motor: 1800 Watt (3,8 HK) ved 7,5 Ampere/240 volt.

Kapacitet: Anbefalet antal daglig blend: 150+

Klik videre til vores online butik og se priser på Blendtec Connoisseur 825 


 

Connoisseur er nem at skille ad, for hovedrengøring. 

HUSK at tage stikket ud af kontakten inden du går i gang.? Læg blenderen ned på siden. I bunden af blenderen, trykkes de to tapper ind og bunden kommer derved af. Herefter sidder de resterende dele løst sammen, og kan skilles ad for rengøring.

?

?Blendtec EZ 600

Til den professionelle bruger som ikke har behov for støjkappe og kan nøjes med en mindre effekt, men alligevel en kraftig motor, kan vi tilbyde EZ600 modellen.
Som alle de andre Blendtec blendere er den styret af en micro-processor med forprogrammerede programmer. Dog har den ikke lige så mange som Connoisseur og Stealth.

EZ600 er lavet så simpel som muligt. Efter maskinen er tændt kan man inden for 10 sekunder skifte mellem 3 forprogrammeret blend typer:
1. Kaffe og smoothies.
2. Hele frugter og frossen frugt smoothies.
3. Milkshake og tykke pastaer.

Efter man har valgt type af blend, er det kun at trykke på en af de 3 soft touch knapper: Lille, Mellem eller Stor.
Er blandingen ikke god nok, kan man trykke på pulse knappen.


Højeste hastighed er level 7. Micro-processoren sørger for at hastigheden stiger og falder imellem de 7 hastigheder indenfor den tid, der er tildelt den enkelte blend.

Har man feks. valgt 2. Hele frugter og frossen frugt smoothies, og derefter vælger en mellem størrelse, vil blenderen kører i 25 sekunder. Først 10-11 sek på level 2, derefter 2-3 sek på level 5 og til sidst 11-13 sek på level 7.
 

Har man valgt 3. Milkshake og tykke pastaer og vil kører en lille portion, kører blenderen i 18 sek på level 2.?

?

EZ 600 Tekniske data:

Bredde: 177 mm

Dybde: 203 mm 

Højde: 381 mm

Vægt: 3,2 kg

Motor: 1560 Watt (3,0 HK) ved 6,5 Ampere/240 volt.

Kapacitet: Anbefalet antal daglig blend: 60+

?

Klik videre til vores online butik og se priser 

?