Funcompany

Isdiske fra COF Italien

Ethvert produkt skal præsenteres og det er øjnene, som sælger isen. Når den bedste is er fremstillet, er det også vigtigt at den præsenteres lækkert og indbydende. Valget af disk er derfor vigtigt, og der bør vælges en flot og præsentabel disk, som viser isen på den bedste måde.

Isdiske

De fleste isdiske er kummefrysere, som især anvendes ved salg af industri-is i chokoladebutikker og lignende. De er statiske med kulden i væggen og bunden, uden ventillation, med eller uden et glas foran. Isen vil ofte være blød i toppen og tør og hård i bunden. Kummefrysere er ofte små og billige.

Display-isdiske er med iskantinerne placeret på skrå med tvungen ventileret køling og et buet glas så isen nemt kan ses. Designet er bedre og fås i mange forskellige udførelser.

GAIA isdisk

Vi har som standard valgt GAIA isdisken fra COF som passer bedst til de fleste forhold med hensyn til design og pris. Disken fås til 12, 16, 18, 20 eller 24 standard iskantiner. Den kan leveres med enten luft eller vandkølet kompressor. Vi anbefaler vandkøling af hensyn til varmeafgivelsen i lokalet. Kan også fås med ekstern kompressor til montering i andet rum. Det buede glas åbnes nemt opad for rengøring og adgang til isen fra forsiden. Nem betjening i en god arbejdsstilling.​

​Frontpanelerne kan leveres i farverne hvid, rød, blå eller grøn, kan let afmonteres hvis de ønskes malet i anden farve eller for montage af logo. Front- og sideglas med varmetråde for at undgå dug på indersiden. Termorullegardin til natlukning. Hurtig automatisk afrimning ved invert gas recirkulering. Elektronisk kontrolpanel til nem indstilling af dag/nattemperatur. Indbygget lysarmatur under serveringspladen.

Der kan yderliger tilbydes forskellige andre modeller, både statiske og ventillerede, i mange andre versioner.

Kontakt os for specialbrochure og tilbud