Råmaterialer til private

På grund af stor efterspørgsel fra private på de bedste råmaterialer til at lave is som professionelle, sælger vi udvalgte produkter til privat brug.

Der er mange som spørger efter en stabilisator som CREMODAN (er et industriprodukt som kun sælges i pallevis, mindst 1000 kg).

Pickadilly

Vi kan tilbyde et tilsvarende produkt som indeholder stabilisatorer og emulgatorer til fremstilling af base isen baseret på en blanding af mælk og sukker. Pickadilly skal doseres med 75 gram pr kg. mælke/sukker blanding. Skal opvarmes til ca. 85 grader under omrøring og derefter afkøles og modnes nogle timer for at opnå den bedste cremede base is. Til denne base kan tilsætte den ønskede smag.

KØB PÅ WWW.FUNCOMPANYSHOP.DK

Stabilmix Past Free

Alternativt kan vi tilbyde vores Stabilmix Combi Past Free som er en færdig blanding der blot skal tilsættes varmt vand. Stabilmix indeholder mælkepulver, sukker og emulgatorer og stabilisatorer. Der skal blandes 330 gram med ca 650 gram varmt vand og ca 20-30 gram fløde (eventuel mere eller mindre afhængig af ønsket om en fløde- eller en mælkeis). Giver en hvid base is som er cremet og med en svag smag af vanilje. Til den varme base kan tilsættes smeltet mørk chokolade, Nutella, smeltet nougat, marcipan, moseded optøede frosne jordbær, meget moden frugt, honning, marmelade med lavt sukkerindhold, osv. osv.

En pose Stabilmix Past Free med 2,5 kg giver ca. 10 liter færdig is.

Ved køb, sendes en ordre pr mail eller via vores hjemmeside. 

KØB PÅ WWW.FUNCOMPANYSHOP.DK

Andre produkter

Vi kan også lever andre produkter som er i portioner svarende til ca. 5 liter is. Kontakt os for yderligere oplysninger og priser.

SE FLERE VARIANTER PÅ WWW.FUNCOMPANYSHOP.DK​

Lige nogle tips til fremstilling af forskellige smagspastaer.

Opvarm 2-3 dåser kokosmælk med sukker og revet kokos. Skal inddampes til en flydende tyk pasta. Der skal bruges en hel del sukker. Bland denne pasta i base isen og når isen er næsten færdig tilsættes der stykker af syltet annas. Dette giver en Pinacolada is.

Smelt sukker på en pande til det bliver brunt. Lad det afkøle og hug det i stykker. Tilsættes den næsten færdige is. Dette er en god gammeldag Dansk nougat is.

Rist hakkede hasselnødder på en pande med sukker og tilsæt appelsin juice. Skal røres rund så det ikke brænder på. Dette giver en appelsin nødde krokant som kan blandes i den færdige is. Erstat eventuelt med mandler, peanuts, valdnødder og brug måske en anden juice.

Bland brune Tyrkiske rosiner med rom og sukker. Lad stå nogle dage og trække til al rommen er optaget af rosinerne og sukkeret er blevet til en pasta med opløste rosiner. Tilsæt en del til den hvide base, dels når isen er færdig.

Velbekomme!

​Gå til vores online butik for priser og bestilling

www.funcompanyshop.dk