Det største udvalg af chokolade is

Fra Anselmi kan vi tilbyde det største udvalg af forskellige typer af chokolade is. Modsat andre er vores chokolade is ikke en cacaois, men baseret på chokolade med et højt indhold af cacaosmør og cacao, som giver en virkelig kraftig mørk chokoladeis. Anselmi chokoladeis er nok den bedste og mørkeste is, som kan fås. Der er et meget stort udval af forskellige typer.

Grand'idea Chocolat Noir er en færdig blanding som giver en mørk bitter chokolade is med et højt indehold af cacao. Vel nok vores mest populære blanding.

Cremisimi er en færdig blanding i pastaform, som giver en meget cremet mælkebaseret is med den hurtigste fresmtillingsmåde. Pastaen skal blot tilsættes mælk. Fås med følgende smagsavarianter:

Chokolade med chilli (vel nok den mest populære)

Chokolade med muskat nød

Chokolade med ingefær

Chokolade med kanel

Desideri er en chokolade blanding som især bruges til iskaffe og som kan anvendes som affogati. Fås med følgende smagsvarinter:

Hvid chokolade

Ekstra mørk bitter chokolade

Mørk chokolade

Chokolade med hasselnød (Gianduia)

Fra produktsortimentet af klassiske pastaer er der følgende chokoladepastaer:

Trinidad er med meget højt indhold af cacao smør og cacao, og som giver en meget mørk og bitter chokolade. Den bedste chokolade pasta, rig på cacao smør og med en udpræget bitter chokolade smag.

Hvid chokolade med cacao smør der giver en delikat chokolade smag.

Cremino som anvendes for at opnå en special lagdelt chokolade i en hvid base is.

Gianduia som er en blanding af cacao og hasselnød. Svarer til en trøffel is.

Giandujone con crema som er en hassselnødpralin med kraftig cacao smag.

Nocciolcream er en blanding af chokolade og hasselnød svarende til nougat smag.

Chokolade med rom som er en affogati der tilsættes for at dekorerer en base is.

Copertura Cacao Torino som bruges sammen med vores honning pasta for at tilberede en Straciatella is.