Funcompany

Fremstilling af is efter den traditionelle metode

Til fremstilling af is på den traditionelle metode med pasteurisering tilbyder vi forskellige basispulvere, som indeholder stabilisatorer og emulgatorer, der sammen med mælke- og sukkerblandingen vil give den mest cremede og fyldige is. Der er flere forskellige typer afhængig af et specifikt ønske til isen, men for det bedste resultat anbefaler vi Anselmi's base Pickadilly. Ved at anvende basispulver undgås fuldstændig at arbejde med æg til emulgering.​

Bland mælk og sukker og tilsæt Pickadilly basepulver. Herefter pasteuriseres blandingen ved opvarmning til 85 grad C for derefter at afkøles. Den bedste base opnås ved at lade blandingen modnes nogle timer eller til dagen efter.

Denne mælkebase kan nu tilsættes den ønskede smagspasta for at opnå en lækker is med lang holdbarhed.

Kontakt os for mere information og prøve på vores basepulver.​

​Gå til vores online butik for priser og bestilling

www.funcompanyshop.dk