Funcompany

Den bedste is

Den bedste is kræver de bedste råmaterialer. Montebianco er en førende Italiensk leverandør af alle slags råmaterialer til fremstilling af hjemmelavet is. Det være sig på en traditionel måde med pasteurisering af en mælke-sukker blanding med tilsætning af stabilisator eller den moderne måde med for-pasteuriserde råmaterialer.

Med Montebiancos produktionssystem er det muligt på en rationel måde hurtigt at lave den mest velsmagende is, cremet og smagfuld baseret på de bedste naturlige råmaterialer. Det er mulig at lave op til 100 forskellige isvarianter med Montebianco.

Et sikkert hit er DOPPIO ZERO 0/0 som er en is lavet på skummetmælk uden fedt, og hvor det normale sukker er erstattet af frugtsukker. Denne is fås i mange forskellige populære varianter.

Yoghurtis med mange forskellige slags frugtsmag, sojais for mælke allergikere eller is med højt fiberindhold. Ligeledes er det muligt at lave økologisk is.

​​

NYHEDER 2018

Montebianco har udviklet en ny pistacie is [Pistacchio Vintage]. Dette er på grund af de utrolige høje priser på pistacienødder i disse år. Ud ovre pistacie indeholder den blandt andet mandler. Vi kan tilbyde denne Pistacchio Vintage til kr. 147,65/kg (2018). Skal dosseres med 70-80 gram pr kilo ismix. 

Til samligning koster Montebianco's 100% Bronte pistacie, der kun består af pistacienødder fra Sicilien kr. 483,49/kg (2018). Skal dosseres med 80-100 gram pr kilo ismix.

På 7 år er denne rene vare steget 37% i pris, hvilket har ført til alternative produkter.

For 3 år siden kom Montebianco med en ny skovbær topping [Rippy Frutti Di Bosco]. Den har vi nu valgt, at tage med i vores program. Prisen bliver kr. 74,95/kg (2018).

Black Emotion Variegato​ er en nyhed fra 2017, som vi i år har valgt at tage med i vores program. Den har en smag af chokoladekiks, og som alle andre variegati vendes den ind i den færdiglavet is. Pris kr. 103,86/kg.

Doppio Zero lakrids er udgået af produktion, og kan ikke længere bestilles.

Alle Tuttasalute Al Gusto produkter er også udgået af produktion.

Læs mere:

​Gå til vores online butik for priser og bestilling

www.funcompanyshop.dk