Funcompany

Mælkebase

Base produkter til mælke og fløde is

Stabilmix er en færdigblanding som kun kræver tilsætning af varmt vand og en smule fløde. Indeholder mælk, sukker, stabilisator, emulgator og har en svag vaniljesmag. Tilsættes en smule fløde for at få en cremet smag og konsistens. Basisisen indeholder ca. 4,8% fedt før tilsætning af en smule fløde. Efter tilsætning af frugt, pasta, eller Doppia Frutta, koncentreret frugtpasta, er ismassen klar til ismaskinen.

Stabilmix fås i flere forskellige varianter med forskellige egenskaber. Den mest anvendte er Stabilmix Past Free som ikke kræver pasteurisering, dvs. kun rekonstituering af mælkeblandingen med varmt vand.

​​

DOPPIO ZERO (Dobbelt nul) er serien til fremstilling af trafitionel cremet is uden fedt og sukker. Den er lavet på skummetmælk og frugtsukker med tilsætning af stabilisatorer for at opnå en cremet og velsmagende is.

​Fås i følgende varianter: kakao, cappuccino, citron, fløde, frugt og vanilje.

​Især vanilje og kakao er populære.​

Fås også som en frugtis-base, som blot skal tilsættes vand og frisk eller frossen frugt.

Kan også fås til fremstilling af softice. Vanilje eller kakao smag.

Doppiozero kan spises af diabetikere med diabetes 2 og i begrænset omfang med diabetes 1. Indeholder mindre end 100 kcal/100 gram.

​Vegetariano er det intelligente valg, som forbinder mange fordele på en gang ved fremstilling af traditionel cremet is baseret på soyamælk, og som er rig på fibre.

Et godt sundheds alternativ som base is for mælkeallergikere eller alle som er tilhænger af helseprodukter uden animalsk mælk.

Basisisen kan tilsættes forskellige smagspastaer eller frugt som hasselnød eller jordbær.​

stabilmix
doppiozero
soya

Gå videre til Smagspasta

​​

​Gå til vores online butik for priser og bestilling

www.funcompanyshop.dk