Funcompany

Anselmi

Anselmi er et gammelt og traditionsrigt firma som siden 1892 har leveret råmaterialer til isfremstilling og konditorier.

I over 100 år har Anselmi tilpasset sine produkter til tiden og idag leveres de bedste råmaterialer både til traditionel og moderne fremstilling af hjemmelavet is.

Gran'idea chokolat noir er et færdigt produkt til fremstilling af en meget mørk chokolade is som er meget eftertragtet. Dette er et af vores bedst sælgende produkter. Der er endnu ikke fundet en chokoladeis, som kan matche denne.

Særligt udvalgt blandt de mange smagsvarianter er Trinidad pasta med et højt indehold af cacaosmør til fremstilling af den mest eksklusive mørke chokoladeis - den smager som mørk chokolade.​

Alle pastaer fra Anselmi er kendetegnet ved et meget højt indehold af de bedste råmaterialer såsom frugt og nødder.

Cremafrutta serien af frugtsorbetpasta som blot kræver tilsætning af varmt vand for hurtigt at lave en velafbalanceret sorbetto is, rig på frugt og med den bedste struktur.

 Især skal fremhæves Pink Grapefruit, Mango, Passionsfrugt og Papaya ud af de mange forskellige varianter. For fremstilling af en sherbertis, som er en mælkeis med frugt, tilsættes blot mælk i steder for vand. Cremafrutta er rig på frugt, cremet og med en optimal holdbarhed. Ved at arbejde med Cremafrutta opnås tidsbesparelse, konstant kvalitet og samme smag hele året igennem uden variationer.

​Kontakt os for specialkatalog.​

foto1bis

Læs mere:​

​Gå til vores online butik for priser og bestilling

www.funcompanyshop.dk